fbpx

Tarinamme

tarinamme | Digimys Oy

Ihmisen kokoinen markkinointitoimisto

Mainostoimisto Digimyksen taustalla häärii imatralainen pariskunta.

Meille on tärkeintä, että sinä voit luottaa meihin. Me emme liihottele yläpilvessä, vaan haluamme ymmärtää sinun tarpeesi ja suhteutamme tekemisemme sinulle sopivaan kokoon. Olemme tavoitettavissa ja apunasi pitkäjänteisesti.

Hauska tutustua!

Katrin tarina

Digimys Katri Vesikko

Minulla on yli 15 vuoden kokemus markkinoinnista, markkinointiviestinnästä ja graafisesta suunnittelusta. Olen erityisen kiinnostunut käyttäjälähtöisestä palvelujen kehittämisestä, valmistuin Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta palvelumuotoilijaksi (YAMK) alkuvuodesta 2018.

Minulla on monipuolinen koulutustausta ja työkokemusta useammasta markkinointialan tehtävästä, CV:ni löydät LinkedIn:stä.

Olen toiminut osa-aikaisena yrittäjänä työn ohessa vuodesta 2009, vuoden 2020 lopussa uskalsin vihdoin toteuttaa pitkäaikaisen haaveen ja ryhtyä kokoaikaiseksi yrittäjäksi.

Harrastan triathlonia ja vapaa-ajalla minut löytääkin todennäköisemmin pyörän selästä, lenkkipolulta, uimahallista tai rengastrapetsin kyydistä keikkumasta. Jos ehdin joskus istua aloillani, tykkään samalla neuloa. Harrastusblogiani voit lukea täällä.

Markkinointipalvelujen käyttäjästä niiden tuottajaksi

Pekan tarina

Pekka | Digimys

Olen entinen markkinointipalvelujen ostaja, joten ymmärrän enemmän kuin hyvin yrittäjien käytännön tarpeita.

Työskentelin aiemmin parikymmentä vuotta vähittäiskaupassa, joista viimeiset 15 vuotta yrittäjänä kivijalkamyymälässä. Erilaisten markkinointitoimistojen yhteydenotot ja palvelujen ostaminen useammaltakin tuli minulle yrittäjänä vuosien varrella tutuksi.  

Tein myös itse markkinointia, sekä perinteisempää printtiä että digitaalista mainontaa. Digitaalisen mainonnan suhteen kävi nopeasti ilmi, että saavuttaakseen sen avulla hyviä tuloksia, työpäivät pitäisi käyttää jatkuvasti muuttuvan digimarkkinointialan opettelemiseen. Sosiaalisen median mainonnan ja hakukonemarkkinoinnin alati muuttuva maailma kävi tuona aikana kiinnostamaan ja halusin oppia aiheesta enemmän. Tähän avautuikin mahdollisuus hypättyäni silloisesta yritystoiminnasta kohti uutta. Opiskelu jatkuu ja tulee jatkumaan digimarkkinoinnin sääntöjen ja algoritmien jatkuvasti muuttuessa.  

Markkinointitoimistoista monet muuttuivat yhteistyön alun jälkeen etäisiksi ja vaikeiksi tavoittaa, jonka vuoksi markkinoinnin rakentaminen piti usein aloittaa uudestaan jonkin toisen toimiston kanssa.  

Me haluamme pysyä ”lähellä” asiakasta ja tavata säännöllisesti, jotta markkinoinnin tulosten seuranta ja asetettuihin tavoitteisiin pääseminen on helpompaa. Onnistuneen markkinoinnin ansiosta sinulla on aikaa omaan ydinosaamiseesi. 

Vapaa-ajalla viihdyn parhaiten luonnossa; lähimetsissä koiran kanssa, poluilla juosten ja pyöräillen tai pidemmäs suuntautuvilla retkillä ympäri kauniin Suomen. Juoksin aiemmin tiukkojen tavoiteaikojen perässä muutaman maratonin, nykyään liikun monipuolisemmin ja teen sitä, mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Toimistomme työhyvinvoinnista vastaava Rauha-koira pitää huolen, että taukoja ja ulkoilua tulee vähintäänkin riittävästi. 

Toimistokoirien terveiset

Rauhan tarina

Rauha

Jokaisen menestyvän yrityksen taustalla on ammattitaitoinen työhyvinvointijohtaja. Meillä se olen tietysti minä, amerikankarvatonterrieri (karvallinen muunnos) Rauha.

Tehtävänäni on huolehtia, että me työntekijät saamme riittävästi taukoja. Erityisesti ruokataukoja. Ruokataukoja suosittelen pitämään noin kahden tunnin välein, vähintään. En pidä huonona sitä, että ruokataukoja on useamminkin.

Seuraavaksi tärkeintä on riittävä lepo. Eihän se ajatus muuten kulje. Suosittelen kaikille ihan minimissään 15 tunnin lepoaikaa/vrk. Sen voi pilkkoa haluamiinsa osioihin.

Myös ulkoilu on tärkeää. Sekä käpyleikit ja pallon perässä juokseminen. Ja mainitsinko jo ruokatauot?

Pepen tarina

Pepe

Hola!

Mi nombre es Pepe.

Mina puhu viela vaha hoono soomi. Silä muutin täne Suomi vasta vähä aika sitte. Mina oppia koko aja lisää ja kohta osata kaikki.

Mina en osa kertoa oma tarina ihmiste kielela, mutta mina olla syntyny loppuvuodesta -21, sano elainlaakari. Mina asu ensi kadula, sitte vähä aika tarhala Espanja, sitten minut laiteti lentokone ja tulin Suomi.

Nyt mina olla taala ja tykata kovasti minu uusi perhe. Mina ole ollu kova nälkä pitkä, siksi minä nyt ahmia kaikki mita löytä ja saa. En ymmara, että ruoka ei taala lopu.

Mina olla rotukoira, oikei vanha rotu Espanja, Podenco Maneto. Mina olla surulline, ko niin moni minu kaveri olla sielä Espanja huonot olot ja kova nälkä. Onneksi mina nyt taala, mina olla kuulema oikei fiksu poika. Siksi mina olla nyt Digimys luottomies!

Voimmeko olla sinulle avuksi?

Markkinointi on meidän intohimomme. Ota ihmeessä yhteyttä, jos tarvitset apuvoimia markkinointiasioissa.

Scroll to Top