fbpx
tarinamme | Digimys Oy

Ihmisen kokoinen markkinointitoimisto

Mainostoimisto Digimyksen taustalla häärii imatralainen pariskunta.

Meille on tärkeintä, että sinä voit luottaa meihin. Me emme liihottele yläpilvessä, vaan haluamme ymmärtää sinun tarpeesi ja suhteutamme tekemisemme sinulle sopivaan kokoon. Olemme tavoitettavissa ja apunasi pitkäjänteisesti.

Rakkaudesta lajiin jo yli 20 vuoden kokemuksella

Katrin tarina

Katri Digimyksestä

Minulla on yli 15 vuoden kokemus markkinoinnista, markkinointiviestinnästä ja graafisesta suunnittelusta. Olen erityisen kiinnostunut käyttäjälähtöisestä palvelujen kehittämisestä, valmistuin Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta palvelumuotoilijaksi (YAMK) alkuvuodesta 2018.

Minulla on monipuolinen koulutustausta ja työkokemusta useammasta markkinointialan tehtävästä, CV:ni löydät LinkedIn:stä.

Olen toiminut osa-aikaisena yrittäjänä työn ohessa vuodesta 2009, vuoden 2020 lopussa uskalsin vihdoin toteuttaa pitkäaikaisen haaveen ja ryhtyä kokoaikaiseksi yrittäjäksi.

Harrastan triathlonia ja vapaa-ajalla minut löytääkin todennäköisemmin pyörän selästä, lenkkipolulta, uimahallista tai rengastrapetsin kyydistä keikkumasta. Jos ehdin joskus istua aloillani, tykkään samalla neuloa. Harrastusblogiani voit lukea täällä.

Markkinointipalvelujen käyttäjästä niiden tuottajaksi

Pekan tarina

Pekka | Digimys

Olen entinen markkinointipalvelujen ostaja, joten ymmärrän enemmän kuin hyvin yrittäjien käytännön tarpeita.

Työskentelin aiemmin parikymmentä vuotta vähittäiskaupassa, joista viimeiset 15 vuotta yrittäjänä kivijalkamyymälässä. Erilaisten markkinointitoimistojen yhteydenotot ja palvelujen ostaminen useammaltakin tuli minulle yrittäjänä vuosien varrella tutuksi.  

Tein myös itse markkinointia, sekä perinteisempää printtiä että digitaalista mainontaa. Digitaalisen mainonnan suhteen kävi nopeasti ilmi, että saavuttaakseen sen avulla hyviä tuloksia, työpäivät pitäisi käyttää jatkuvasti muuttuvan digimarkkinointialan opettelemiseen. Sosiaalisen median mainonnan ja hakukonemarkkinoinnin alati muuttuva maailma kävi tuona aikana kiinnostamaan ja halusin oppia aiheesta enemmän. Tähän avautuikin mahdollisuus hypättyäni silloisesta yritystoiminnasta kohti uutta. Opiskelu jatkuu ja tulee jatkumaan digimarkkinoinnin sääntöjen ja algoritmien jatkuvasti muuttuessa.  

Markkinointitoimistoista monet muuttuivat yhteistyön alun jälkeen etäisiksi ja vaikeiksi tavoittaa, jonka vuoksi markkinoinnin rakentaminen piti usein aloittaa uudestaan jonkin toisen toimiston kanssa.  

Me haluamme pysyä ”lähellä” asiakasta ja tavata säännöllisesti, jotta markkinoinnin tulosten seuranta ja asetettuihin tavoitteisiin pääseminen on helpompaa. Onnistuneen markkinoinnin ansiosta sinulla on aikaa omaan ydinosaamiseesi. 

Vapaa-ajalla viihdyn parhaiten luonnossa; lähimetsissä koirien kanssa, poluilla juosten ja pyöräillen tai pidemmäs suuntautuvilla retkillä ympäri kauniin Suomen. Juoksin aiemmin tiukkojen tavoiteaikojen perässä muutaman maratonin, nykyään liikun monipuolisemmin ja teen sitä, mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Toimistomme työhyvinvoinnista vastaavat karvaiset työkaverit pitävät huolen, että taukoja ja ulkoilua tulee vähintäänkin riittävästi. 

Toimistokoirien terveiset

Rauhan tarina

Rauha

Jokaisen menestyvän yrityksen taustalla on ammattitaitoinen työhyvinvointijohtaja. Meillä se olen tietysti minä, amerikankarvatonterrieri (karvallinen muunnos) Rauha.

Tehtävänäni on huolehtia, että me työntekijät saamme riittävästi taukoja. Erityisesti ruokataukoja. Ruokataukoja suosittelen pitämään noin kahden tunnin välein, vähintään. En pidä huonona sitä, että ruokataukoja on useamminkin.

Seuraavaksi tärkeintä on riittävä lepo. Eihän se ajatus muuten kulje. Suosittelen kaikille ihan minimissään 15 tunnin lepoaikaa/vrk. Sen voi pilkkoa haluamiinsa osioihin.

Myös ulkoilu on tärkeää. Sekä käpyleikit ja pallon perässä juokseminen. Ja mainitsinko jo ruokatauot?

Pepen tarina

Pepe

Hola!

Mi nombre es Pepe.

Muutin Suomeen Espanjasta keväällä -22. Olin siellä vailla omaa kotia ja perhettä, kunnes minut otettiin talteen tarhalle.

Onneksi minun ei kauan tarvinnut odotella omaa kotia, sillä jo parin viikon jälkeen huomasin olevani lentokoneessa matkalla pohjoiseen.

Olen sopeutunut Suomeen hienosti, lumi tai pakkanen eivät haittaa, sillä minulle puetaan kylmällä lämmin takki ja komeat tossut.

Rodultani olen Podenco Maneto ja ammatiltani luottomies!

Voimmeko olla sinulle avuksi?

Markkinointi on meidän intohimomme. Laita meille viestiä ja kerro tarpeesi. Katsotaan yhdessä miten voisimme auttaa sinua.

Scroll to Top