fbpx

Kaikki markkinointipalvelut saman katon alta

Meiltä saat yrityksellesi kokonaisvaltaista palvelua. Palvelemme joustavasti ja tarvittaessa myös nopealla aikataululla.

Nettisivut ja verkkokaupat

Toteutamme kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä, jolloin voit halutessasi helposti itse päivittää sivuston sisältöä. Tarvittaessa autamme sivuston ja/tai verkkokaupan ylläpidossa ja huolehdimme niiden tietoturvasta ja varmuuskopioinnista.

Lue lisää >

graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Logot, yritysilmeet, esitteet, ilmoitukset, teippaukset... Toteutamme suuret kokonaisuudet tai yksittäiset toimeksiannot tarpeesi mukaan.

Kysy lisää >

digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi

Markkinointi somessa ja muissa digitaalisissa kanavissa on kustannustehokasta – kunhan tietää mitä tekee. Me suunnittelemme, toteutamme ja mittaamme markkinointia digikanavissa, kuten sosiaalisen median alustoilla ja Googlessa.

Kysy lisää >

Haluaisitko oppia hyödyntämään digimarkkinointia tehokkaammin?

Tuntuuko, että on hankala keksiä sisältöä Facebookiin ja Instagramiin? Pitäisikö Tik Tokissakin olla? Onko koko touhusta ylipäätään mitään hyötyä? Näkeekö postauksia kukaan?

Olemme tukenasi

Sinun menestymisesi auttaa myös meitä menestymään. Olemme tukenasi nyt ja huomenna. Haluamme pitää asiakkaistamme kiinni, joten pidämme sinut kartalla markkinointisi toimivuudesta säännöllisillä raporteilla ja tapaamisilla. Meille saa myös soittaa, kun tarvitset vaikkapa pikaisesti "ilmoituksen lehteen" tai "lahjakortit huomiseksi".

yhteistyö markkinointitoimisto Digimys Imatra

Yksittäisiä esimerkkejä tarjonnastamme

Logot

Suunnittelemme persoonallisen logon tai tunnuksen yrityksellesi.

Yritysilmeet

Erotu eduksesi! Me suunnittelemme yrityksellesi freesin ja erottuvan ilmeen. Myös olemassa olevan ilmeen päivitykset.

Taittotyöt

Esitteet, flyerit, roll-upit, banderollit, lehdet, lehti-ilmoitukset, käyntikortit... Jos siihen tarvitaan taittotyötä, meiltä onnistuu.

Uutiskirjeet

Aktivoi asiakkaitasi uutiskirjeen avulla. Me autamme uutiskirjeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Hakukoneoptimointi

Löytyykö sivustosi Googlesta? Voimme auttaa sinua saamaan parempaa näkyvyyttä hakukoneissa.

Hakusanamainonta

Hakusanamainonta on edullista, tehokasta ja mitattavaa mainontaa. Sen avulla saat näkyvyyttä verkkosivuillesi ja voit esim. ohjata asiakkaita verkkokauppaasi.

Some-suunnitelmat

Tuntuuko työläältä keksiä kiinnostavaa sisältöä Facebookiin tai Instagramiin? Mietitkö miten saisit lisää seuraajia some-kanavillesi? Voimme auttaa sinua suunnittelemaan toimivaa ja aktivoivaa sisältöä some-kanavillesi.

Ylläpitopalvelut

Ovatko verkkosivustosi tietoturva-asiat kunnossa? Onko sivustosi asiakkaille luotettava ja turvallinen? Autamme pitämään sivustosi ajantasalla ja tietoturvallisena.

Luotettava kumppani apunasi

Meiltä saat apua niin pienissä kuin suuremmissakin markkinointiasioissa. Meiltä saat suunnitelmat ja toteutuksen kätevästi samasta paikasta.

Scroll to Top