fbpx

Kotisivut yrityksille

Jopa viikossa!

Tarvitsetko nettisivut?

Kotisivut, verkkosivut, nettisivut, verkkokauppa…

 

Kaikilla näillä tarkoitetaan samaa asiaa, eli yrityksen omaa digitaalista näyteikkunaa tai myymälää verkossa. Yrityksen verkkosivusto voi olla yksinkertaisimmillaan yksi sivu, joka toimii yrityksen käyntikorttina verkossa. Verkkosivusto voi myös olla todella laaja, tuhansien tuotteiden verkkokauppa tai jotain näiden väliltä. Sinä päätät!

 

Me toteutamme kaikenkokoiset nettisivut luotettavasti ja ripeästi. Kunnon tulipalokiireen sattuessa, valmistamme sivusi jopa viikossa!

Mitä nettisivut maksavat?

Yrityksen nettisivujen hinta riippuu sivujen laajuudesta ja toiminnallisuuksista. Me olemme paketoineet yleisimmät tarpeet valmiiksi hinnoitelluiksi kokonaisuuksiksi. Laajemmat sivustot ja erilaiset verkkokaupat (kuten dropshipping) hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Kysy tarjousta!

Tutustu valmiisiin nettisivupaketteihimme. Varaa sen jälkeen aika maksuttomaan alkukartoitukseen, jossa käymme vielä läpi tarpeesi ja toiveesi nettisivuihin liittyen.

Kompakti

alk. 650 €

Kompakti on yhden sivun nettisivu. Se toimii erinomaisesti käyntikorttisivuna silloin, kun sinulla on tarve saada yrityksesi perustiedot nettiin. Sivua on mahdollisuus laajentaa myöhemmin tarpeiden kasvaessa.

Näppärä

alk. 1290 €

Näppärä on max. kuuden sivun laajuinen perussivusto. Se toimii mainiosti silloin, kun sisältöä on jo hieman enemmän ja se halutaan jakaa useammalle alasivulle, esimerkiksi tietoa meistä, hinnasto, tuotteet/palvelut ja yhteystiedot.

Dynaaminen

alk. 1590 €

Dynaaminen on noin kymmenen sivun laajuinen sivusto, jota on tarkoitus päivittää usein (esimerkiksi lisätä ajankohtaisia uutisia tai blogitekstejä).

Mobiilisivut Digimykseltä

Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti netissä

Toimivat ja ajantasaiset nettisivut ovat tärkeät jokaiselle yritykselle. Nettisivut palvelevat asiakkaitasi myös silloin, kun sinä olet kiireinen muissa asioissa tai vaikka nukut!

Hyvät verkkosivut toimivat myyntikanavana ja tuovat sinulle uusia asiakkaita, yhteydenottoja ja jopa suoraa kauppaa.

Verkkosivut kannattaa mitoittaa ja toteuttaa omien asiakkaidesi tarpeisiin. Esimerkiksi, jos sinulla on kampaamo, asiakkaasi varmasti arvostavat sitä, että sivuilta löytyy palvelu- ja tuotetarjonta, hinnasto, yhteystiedot, henkilöstön ja toimitilan esittely sekä ajanvarausmahdollisuus. Ehkäpä voisit nettisivuilla antaa myös saapumisohjeet ja vinkata lähialueen paikoitusmahdollisuuksista? Myös kaikenlaiset hiustenhoitoon liittyvät vinkit olisivat varmasti kiinnostavia.

Nettisivut kannattaa aina suunnitella asiakkaan näkökulmasta. Mieti mitä nettisivuillasi pitäisi olla, jotta he, joiden haluaisit olevan asiakkaitasi, kiinnostuisivat yrityksestäsi.

Jotta erottaudut kilpailijoista, kannattaa kotisivuille pyrkiä luomaan jotain erottavuustekijöitä, joilla vakuutat potentiaalisen asiakkaan valitsemaan juuri sinun yrityksesi. Tällaisia voivat käytettävyyden, uniikin sisällön ja mieleenpainuvan ulkoasun lisäksi olla esimerkiksi asiakasarviot, referenssit ja hyödylliset vinkit, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaillesi. Verkkosivujen sisällön laadulla on myös suuri merkitys siihen, miten Google ja muut hakukoneet löytävät sivusi, kun asiakkaat etsivät tietoa tuotteista ja palveluista.

Tehdäänkö sinulle verkkosivut, joita asiakkaasi rakastavat?

Toteutamme verkkosivustot suositulla ja helppokäyttöisellä WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä. Sivustomme ovat responsiivisia eli niitä on helppo käyttää niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimella.

Aloitamme verkkosivuprojektin aina alkukartoituksella, jossa käydään läpi tarpeesi ja toiveesi verkkosivuihin liittyen. Alkukartoitus ei maksa sinulle mitään. Voimme tavata livenä tai etänä, esimerkiksi Teamsin kautta.

Alkukartoituksen jälkeen annamme tarkemman tarjouksen ja aikataulun. Tämän jälkeen pääsemme aloittamaan verkkosivuprojektin.

Tärkein vaihe verkkosivuprojektissa on sivuston sisällön ja toiminnallisuuksien suunnittelu.

Halutessasi voit toimittaa tekstit nettisivuille, antaa meille aihion, josta muokkaamme sisällön tai jättää kirjoitustyön kokonaan meille. Samoin kuvitus voidaan toteuttaa avaimet käteen -periaatteella tai vaihtoehtoisesti voimme hyödyntää olemassa olevaa kuvamateriaalia.

Kun työnjako sekä suunnitelma sivujen rakenteesta ja toiminnallisuuksista on valmis, luomme sivustolle ulkoasun, jonka hyväksytämme sinulla. Kun olet tyytyväinen siihen, voimme kääriä hihat ja toteuttaa sivuston.

Scroll to Top